Disclaimer

Algemeen

Picturefix heeft de website www.picturefix.nl met zorg opgezet waarbij gebruiksgemak topprioriteit heeft. Picturefix zal zich dan ook in blijven spannen om zo de werking van de site optimaal te houden opdat haar bezoekers iedere keer een aangename picturefix ervaring beleven. Wij vernemen graag je feedback en zullen te allen tijde werk maken van de verkregen suggesties.

Auteursrechten

Alle rechten en intellectuele eigendommen aangaande www.picturefix.nl rusten bij picturefix. Zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming is het niet toegestaan de inhoud, vormgeving en werking van www.picturefix.nl te kopiƫren en/of gebruiken voor andere doeleinden. Tegen onrechtmatig gebruik zal worden opgetreden.

Indien je het gebruik van onrechtmatige inhoud constateert op www.picturefix.nl en dit per ommegaande aan ons meldt zal alles in werking worden gesteld om vast te stellen of dit ook daadwerkelijk het geval is. Indien onrechtmatig gebruik is vastgesteld zal direct actie worden ondernomen teneinde de onrechtmatige inhoud van www.picturefix.nl te verwijderen.

De disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Wij raden de bezoekers van www.picturefix.nl aan de disclaimer regelmatig te raadplegen om zo te allen tijde op de hoogte te zijn van de inhoud.